online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Sunday, March 14, 2010

gathering wif bloggers at majlis sambut menantu k.hanieliza

kitorang bergambar ngan pengantin n family

yang tudung hijau tu model iklan ubt gigi safi..huhu
ngan k.naemah..
antara tetamu yg hadir

semalam berlangsungnya majlis sambut menantu chef kita yang tersohor iaitu tak lain tak bkn k.hanieliza ler..hihi..memandangkan k.liza di kerteh,aku plk kat paka, dekat sgt la tu,rugi plk tak pergi,lagipun k.liza bgtau ada beberapa org blogger yg turut dijemput ke majlis,so,aku tak lepaskan peluang ni,bila lagi nak jumpa blogger2 lain kan..hihi...
sampai kat dewan majlis k.liza lebih kurang kul 2 lebih sbb sblm tu menghadiri satu lg majlis kahwin kat dungun,pastu terus ke majlis k.liza plk, huh..kenyang pewoott!!skali mkn 2 tempat..hihi..,.
mula2 sampai k.liza bgtau k.nor(secubit garam) dan k.ummi kuantan(home sweet home) dah dtg..seb baik blm balik..k.nor sampai awal lg rupanya,k.liza siap bawak gi jumpa ngn diorang lagi...terharu plk rasanya..huhu...pastu gi jumpa k.nor ngn k.ummi yg tgh ralit bersembang,salam2 peluk cium dulu pastu baru gi mkn, masa sampai tu tgk org dah penuh dewan,ramai betul jemputan k.liza, tp seb baik dpt tempat duduk,kat seblah k.naemah(naemah online bakeri)dah biasa jumpa sebenonya..hik!hik!,sambil mkn sambil pot pet ngn k.naemah..hihi..
pas mkn apa lg,kitorang pun menjalankan tugas sbg blogger,ambik gambo ler..senyum sana,senyum sini..penat bergaya memasing..huhu..pas abih sesi bergambo,kitorang pun memulakan sesi berborak sampai lebamm!!hahhaa..,mcm2 cite lah kuo..diselangi gelak ketawa seme tulah..hik!hik!masing2 ramah tamah betul,lama jugak duk borak2 sampai kering ank tekak,sblm balik kena minum air sirap dulu..dahaga weh..hihi...
ok lah itulah ceritanya,panjang plk aku bercerita yep!mcm wat karangan plk rasanya..hihi..takpe sekali sekala,apapun terima kasih pada tuan rumah,k. hanieliza dan suami kerana sudi menjemput kami sekeluarga,selamayt pengantin baru kepada azlan dan noorashitah,semoga kekal bahagia..dan terima kasih pada k.nor,k.ummi dan k.naemah yang sudi borak2 ngan kita yeap,seronok sgt blh gader2 ngn diorang ni..semua ramah tamah blake..lain kali ada rezeki,panjang umur blh la jumpa lg,kalu dtg paka jgn lupa la kol kita ni yeap!cayang semua!ummuah!

6 comments:

K.Nor said...

mesti tebal poket bila jd model ubat gg safi tu kan.. hihihi

Ummi said...

Salam Ann..sonok dpt jumpa, rasanya mcm dah lost contact jek dgn Ann ni..dulu2 rajin masuk dpur akak..hehee...Ada masa ada umur kita jumpa lg eh..Kalau ke Kuantan jgn lupa contact akak k..hehe

erma said...

kak nor tu s=duk kat kuala ibai kan
rasa kak nor ni mcm kakak mak sedara saya....

MamaFaMi said...

Tak dapat pergi, dapat tengok gambar kat sini pun jaaaadilah...

sonata anak kancil said...

salam....seronoknya bila dapat berjumpa secara live bloggers ni....jika berpeluang jumpa ann-- sure boleh gamat jugak! nice to know u
in alam maya

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Post a Comment