online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Sunday, March 14, 2010

My 6th anniversarry

Assalamualaikum kawan2 semua..huh..lama bebeno tak mengupdate blog..almaklum ler,semenjak dua menjak ni,aku bizi skit..skit je tak banyak..ngeh!ngeh!...sebenarnya aku hari2 online cuma tak aktif kat blog,kalau nak tgk 'kewujudan' aku,korang tgk kat fb je..kat situ aku aktif skit..hihi...
Oklah ,sebenarnya hari ni ialah hari ulangtahun perkahwinanku bersama MR syeh al-budin..hihi...hari ni genaplah 6 tahun usia perkahwinan kami..dengan dikurniakan sepasang cahayamata..nur balqis huda 5 thn dan Muhammad ammar muiz 2 thn..alhamdulillah..so sempena hari ulangtahunku ini..inginku titipkan doa cinta kami yang ku ambil dari sebuah website..sungguh indah doanya...


Ya Allah,
Andai Kau berkenan, limpahkanlah rasa cinta kepada kami,
Yang Kau jadikan pengikat rindu Rasulullah dan Khadijah Al Qubro
Yang Kau jadikan mata air kasih sayang
Ali bin Abi Thalib dan Fatimah Az Zahra
Yang Kau jadikan penghias keluarga Nabi-Mu yang suci.
Ya Allah,
Andai semua itu tak layak bagi kami,
Maka cukupkanlah permohonan kami dengan ridha-Mu
Jadikanlah kami Suami & Istri yang saling mencintai di kala dekat,
Saling menjaga kehormatan dikala jauh,
Saling menghibur dikala duka,
Saling mengingatkan dikala bahagia,
Saling mendoakan dalam kebaikan dan ketaqwaan,
Serta saling menyempurnakan dalam peribadatan.
Ya Allah,
Sempurnakanlah kebahagiaan kami
Dengan menjadikan perkawinan kami ini sebagai ibadah kepada-Mu
Dan bukti ketaatan kami kepada sunnah Rasul-Mu.
Sesungguhnya Engkau Maha Pengampun lagi Maha Penyayang.

Amiin…