online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Sunday, November 22, 2009

Banjir!banjir!banjir!

Banjir!banjir!banjir!ujan dok berenti2 ni weh!!!huhu...guane gamok le umah aku ni,jgn ler banjir sampai lam umah..hwaa!!!kalau korang nak tahu,gambar2 ni adalah area umah aku,kat dlm kaw umah aku ni pun dah masuk air tu ha!!bimbang betul kalau ujan berterusan camne la ni..kaw perumahan kat seblah umah aku ni semua dah pindah,air dah naik tinggi woo...

korang doa2kanlah agar umah aku tak dinaiki air,kalu tak kitorang pun kena pindah,tp setakat aku duk kat sini,alhamdulillah tak pernah lagi kena pindah sebab banjir,harap2 tak la ye!!hish!!bimbang neh!!

4 comments:

CiK By said...

mak ai teruknya...take care k...selamatkan brg yang berharga dulu

ida said...

Ann...brg2 kuih letak tpt tinggi ann...kang tk sempat nk rescue...mintak2 jgn le banjir...seriau gak ni tgok air tinggi tu kt umah mu.

Mummy SGTv said...

tmpt ann mmg selalu cam gie nie ker?? mummy plak risau bukit kat depan umah tuh...runtuh plak...?lagi seriau!!!....

ch@ said...

bersiap-siap an, padan la lama tak jengah kat sini, harap-harap hujan tak berpanjanganlah :)

Post a Comment