online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Monday, January 18, 2010

Dah setahun ghupenya....


Wahai kawan2 ku yang dikasihi semua..korang tahu ke??ghupe2nya aku ni dah setahun jadi blogger, wallamak,camne aku tak perasan lak ni,seb baik td aku tgk k.intan nya blog,k.intan pun sambut blog anniversary gak ghupenya..hihi...pepun,sepanjang jadi blogger yang baru setahun jagung ni,byk ilmu yg aku dpt,terutamanya ilmu2 masakan yang memang power dari kwn2 blogger,kbykan masakan2 dan resepi2 yang diberi memang da bomb!wa tabik spring sama you all!hehe...namun sepanjang setahun ni juga aku dpt rasakan pahit manis dlm berblog,mengenali kawan2 di alam maya juga satu pengalaman yg menarik walaupun tak pernah bersua(kecuali k.ina kl&farah mommy otai).terima kasih pd kengkawan yg sentiasa sudi singgah ke blogku yg tak seberapa ini,harap korang tak jemu bertandang ke 'rumah'ku ini...kala ada rezeki dan usia yg panjang,InsyaAllah kita jumpa di alam realiti plk!amacam bley ka??hihihi...

5 comments:

K.Nor said...

tahniah ann... happy 1st anni. buat blog ann nih.. potong sket kek tu, nak rasa :)

Kak Aidah said...

Tahniah. Happy annivessary

ann-dehouzze.... said...

k.nor,toce2!!kek tu buat eksen je kat situ..tak dapek nak potong..hahaha

ann-dehouzze.... said...

k.aidah,tima kasih terus menjadi pengunjung blog saya yg tak seberapa nih!hihi

my kitchen said...

hepi blog bedey hahahaha..
hmm..berarti aq pun dah 6 tahun blogging...tak terasa ya...

Post a Comment