online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Friday, January 15, 2010

Oreo Cheese cake!!

Assalamualaikum w.b.t...yeppaaa!yeppa!i'm back from 'bertapa',setelah tujuh hari tujuh mlm,maka lengkaplah sesi 'bertapa aku tuh!!fuh!letih yang amat rasanya!!baru mlm tadi sampai umah..nnti2 ler aku cite..penat ko!!!ni ha layan je la gambo ciskek yg aku buat sblm gi 'bertapa' ritu..resepi dari k.ummi kuantan,mmg sedap sgt ciskek ni,cuma ciskek aku ni terlebih masak la kat ateh dia,seb baik tak hangus,aku pun heran,tiap kali wat ciskek mesti hasil tak brp nak memuaskan(dari segi rupa ler) tp kalu rasa tu ada ler rasa mcm ciskek tu..kih!kih!kih!niway thanks to k.ummi yg share resepi ni,memang mabeles tol..


resepi?alahai..ponat den!nanti ler,bila aku rajin aku letak lah ek!layan gambo je la dulu!!okes,t kalu aku rajin lagi aku cite katne aku gi bertapa tuh!!hihi..

1 comment:

Post a Comment