online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Tuesday, June 2, 2009

Coti2 KL


Assalamualaikum semua...sorry my dearest friends, lama aku tak update blog kan??bukan apa,banyak sgt berjalan agaknya,sampai kekurangan vitamin 'R', asyik bermalas2-an aja...hahaha..tima kasih la kat kengkawan yg sudi jenguk blog aku ni walaupun takde n3 baru ye!!ha ari ni dah rajin nak update,meh kita layan gambo aku masa duk kat KL ye!ops gambo sopping mopping tak ambik ye!sebabnya,anak aku si muiz tu asyik menangis dan mengamuk je..sabo je ler!!gambo kt atas tu masa duk umah sepupu(sorry gambo blur sikit),lama jugak stay kt umah dia,dia bwk gi jejalan,shopping2..ops!window shopping!hihi..

Gambo kat IKEA,saja gi cuci2 mata...tak sempat nak snap byk gambo,anak aku mengamuk wes!!!


Gambo kat dalam hotel,tengok la muka muiz tu,asyik nak nangih je,budak ni dok 'skung' gi KL kot!!hahaha...

Possing kat hotel sblm check out!


Isi perut kat sini dulu sebelum merayap ke Putrajaya


Jalan2 kat PutraJaya ngn sepupu aku,mak buyung!tunggu masa nak meletop je tu..haha..,tapi tak ramai sgt mlm tu,anak aku suka sgt main beskal kepunyaan anak sepupu aku tu!!tapi tak sempat nak ambik gambo sepupu aku anak beranak sebab anak dia sebok nak buang air beso..adoii lawaknya kalu ingat!!kenangan yg tak dpt den lupakan..wakaka!!!!


Lovely Touch:

2 comments:

SiS-lin said...

sonoknyeeee....belom cuti dh gi jln...lin coti pon x kemana2 ni...adesssss

ann-dehouzze.... said...

ala sis,tu pun abg ambik cuti,time cuti skolah,takleh cuti plak,kena keje..heh!heh!

Post a Comment