online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Friday, May 22, 2009

Sorry Kawan2...

Salam semua....firstly nak mintak maaf pada semua kwn2 sebab lately agak2 jarang meng'update' n3,ini kerana aku sedikit busy dan lepas ni pun aku lagi2 lah bizi,maklumlah aku ni kan baru nak berjinak2 dgn dunia busines gitu..hihi..InsyaAllah korang doakan lah kejayaan aku ye...so kalu aku lama tak buat n3 tu korang paham2 la..tp aku cuba sedaya upaya untuk mengupdate n3 baru bila ada kelapangan...dan Untuk pengetahuan semua, aku akan ke KL, 24hb ni,dan akn stay kat sana 2,3 hari..so cuti berblog lagi...hihihi..., see you guys, love you all.. i'll be right back and update new n3...by!by!