online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Wednesday, June 10, 2009

Udang Goreng Asam Jawa


Ha ni masak org 'ghajin' nama dia..hahaha...udang goreng asam jawa ni senang sangat nak buat kan?tapi memang sedap sgt,cukup masam masin dia,,kalu anak aku ni,main ratah camtu je..suka sgt dia...memang satu family aku suka mkn udang goreng camni,simple dan sedap!!nyum!nyum!resepi dh pernah letak sebenarnya,sapa2 nak cuba blh klik sini ye..

Lovely Touch:

2 comments:

...Te-are... said...

nampak sedap je udang2 tu berlingkar2... hehehe... enak dimakan begutu saja ;)

sonata anak kancil said...

aha la...kekadang nak masak apa dengan udang ni...balik2 buat sambal tumis...ok ok ok...lain kali nak goreng macam ni pulak - dha tengok resepinya....nyum nyum nyum......sedap ye.

Post a Comment