online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Saturday, August 15, 2009

Udang masak tiga rasa

Salam semua...lama aku tak update masak2 ni bukan apa,asyik masak benda sama je..siaran ulangan la katakan..hihi.,.masakan kali ni pun blh dikatakan siaran ulangan la..resepi dah tepek kot..cari lah ye..resepi dari mat gebu..mekasih mat.

2 comments:

eriey said...

yammmyy sgguh udang nii..bleh cuba nih..

ann-dehouzze.... said...

cubalah eriey...tak ruginyer..hihi

Post a Comment