online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Thursday, October 22, 2009

Gambang Water Park-last part

last day...oleh kerana tak puah mandi kat atas nun!!so pagi2 lagi after breakfast, kitorang gi swimming pool dekat ngan cafe tu..ha ambik ko..lotih toksah cakap!!ngeh!ngeh!

Suka tgk gambo ni..



huh..lega dah abih uploag gambo dan cerita ceriti,ades letihnya wes!!!hihi...nampaknya pasni kena pergi lagi la pasal tak abih pusing2 kat atas nun kan..jom kita pakat gi ramai2!!hihi...kalu nak tgk byk lagi gambo klik sini je..ataupun kalu nak tgk byk lagi pergi kat fb aku ye!!