online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Thursday, January 8, 2009

Cara membuat buttercream rose-part 1

video

Dah lama nak masukkan video cara nak buat buttercream rose ni, kebetulan buka youtube tadi jumpala video ni, tapi tak tahu pulak macammane nak masukkan, nasib baik ada hubby yang tolong, thanks a lot sayang...jomla kita tengok video ni sesama, harap2 dapat bagi panduan pada sesapa yang berminat nak mencuba.

No comments:

Post a Comment