online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Tuesday, May 12, 2009

I Feel Better

Assalamualaikum semua...seperti yang korang tahu semalam mood aku down sikit..perlu ruang untuk berfikir...untuk menenangkan diri, untuk membaikpulihkan hatiku yang tak berapa nak ok ni..biasa la kan..kita ni ada hari bergumbira..ada hari bersedih-sedih-an...tp ari ni dah ok..takmo simpan lelama..tak bagus untuk kesihatan dan kecantikan..wakaka..(perasan cantekkk!!)...so drpd memikirkan sesuatu yg sedih..baik kita pikir yg mendatangkan pekdah skit kan..ok la kengkawan..aku nak pikir camane nak menambahkan pendapatan ni..huhu...hrp2 apa yg dirancang akan berjalan dengan lancar selancar-lancarnya..muehehehehe....korang doakanlah semoga aku berjaya ye...


Note: Projek masih dlm pembikinan...heh!heh!

Lovely Touch:



3 comments:

Nik Nurehan said...

cerita la an. nk wt apa?
baik wt pjualan cake. an kan pandaii..
business itu sgt la laku ;)

ann-dehouzze.... said...

Ingatnya mcm tu la an..nak bukak business on9 mcm an gak blh??hihi...mybe kek n sewaktu dengannya...

pu3 said...

AMBOI KAK ANN
ADA BISNES KE LENING

Post a Comment