online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Friday, February 20, 2009

Kunjungan tetamu



ini je gambo yg smpat di snap oleh camera ku...
Hari ni aku menerima seorang tetamu yang juga salah seorang blogger,nak tahu sape?heh!heh!heh! Farah si mommy otai tu la.....ptg td dia dtg ngan anak dia si Cha yg comel lg putih menggebu tu...hihihi......oleh krn si farah ni bgtahu last2 minit dah nak dtg,aku tak smpat nak wat kue2 segala...ingat nak wat kek lima tingkat tp dokdang lah pulok farah weh...hahaha....so rezeki farah ari ni sizzling yee mee je la...ok lah tu farah,nanti lain kali blh wat yg spesel2 skitt eh!tapi gambo kitorang tgh mkn td lupa lak nk tangkap dek masing2 excited ngat mkn yee mee tu!sedap ke????sedaplah tu kot(masuk bakul angkat sendiri aku ni...kui!kui!kui!)
Terima kasih la farah coz sudi mai umah k.an yg tak seberapa ni, si farh ni peramah orangnya,bila cakap ngn dia rasa mcm dah lama kenal...mmg satu kepala gak ngan aku ni!hahahah....buat farah jgn serik2 dtg umah k.an lg ye.....hihihi....

lovely Touch:

2 comments:

mommy otai said...

farah tkkan serikk..
air suam itu sgt sodapp!!!!
wakakakaaa

Ann De'houzze said...

ala farah,dah pecah lobang!hahaha...len kali senang la farah mai umah k.an angkat air masak je..hihih`

Post a Comment