online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Tuesday, April 7, 2009

Ikan bakar lagi...



Resepi untuk hari ini...ikan bakar..perencah sendiri..dah pernah publish resepi dia so takyah tulis lagi dah ..dah la tak berapa rajin nak naip ni..huhu..kalu nak just refer kat sini ye...

Lovely Touch:


2 comments:

SiS-lin said...

ikan bakar2 ni bagus tu...utk diet kan...

Ann De'houzze said...

sis lin,memang bagus la..tapi ikan tu je..kalu tang rempah dia tu minyak gak tu..huhu...

Post a Comment