online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Saturday, April 11, 2009

Sipakah Tetamu Itu??



Ha...korang nak tahu sapa tetamu yang dimaksudkan??wat suspen je kan??haha..Actually my hubby's family datang mlm jumaat baru2 ni..my MIL, FIL,SIL, n Family datang memeriahkan rumah kitaorang,diorang datang ptg jumaat tu lagi,tapi semua udah beres..tunggu mlm je nak santap beramai-ramai..huh..riuh rendah rumah..lupa sekejap akan keletihan yang melanda...sesekali ber'gather-gather' ni best jugak..nak2 bila tgk time diorang makan..huh..bersemangat semuanya..mungkin semua dah lapar kot..hihi..Alhamdulillah..aku masak ngam2..nasib baik cukup...tapi ada jugak yang tak dapat dtg..coz masing2 ada hal...takpe la..jumpa lain kali plak ye..kebetulan sorang anak sedara kami sambut birthday dia...so buat sambutan birthday boy sekali la...kepada wan..Happy belated birthday..semoga panjang umur n murah rezeki...sempat jugak potong kek...hihi..jom layan hidangan untuk mereka...


yang kat bawah tu kuah soto dan bakso.aku siap ambik gambo lam periuk lagi ko... yang kat atas tu,mihoon dan mee cintan(belum dicelur),yang dah celur lupa nak ambik gambo..hahaha....sabo je le...


Soto dan bakso...

Puding lapis keladi yang sempat aku buat..


Ini kek anak sedara yang kebetulan sambut birthday nya..gambo birthday boy tak dapek nak tunjuk coz lupa nak mintak permission..hihi...


Yang ni my sil yang dtg lewat sebab ada hal,yang lain semua dah balik... (gambo tgh mkn ramai2 lupa lak nak ambik..)




Lovely Touch:

2 comments:

Nik Nurehan said...

auchh!!! ada mkn2. best nyerr ;)
tapi x dpt jemputan pum. sob sob...

Ann De'houzze said...

haha..bila an tu nok mai sini nye..nanti an sini masak spesel2 tau...kui!kui!

Post a Comment