online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Wednesday, March 11, 2009

Dah Dapat Mixer Baru...




Inilah mixer baruku yang berjenama faber





Hoyeee...dah dpt mixer baru.....tima kasih banyak2 to my hubby, akhirnya dah gantikan mixer ku yg rosak itu!walaupun tak seperti yang aku idam2kan...,(yg tu mahal beb!)tp syukur Alhamdulillah, at least dapat jugak yg baru..thank you so very much sayang!!!!skrang ni baru bersemangat skit nak buat projek baking mem'baking' ni....hahaha....

Lovely Touch:

2 comments:

ela said...

wah wah wah mixer baru, azam baru, resepi baru la ann...bila nok kuor kek ni.....

Ann De'houzze said...

hu hu..tu la ela exited doh nok wat kek ni..tunggu.....

Post a Comment