online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Saturday, March 14, 2009

Happy Anniversarry

Salam semua..2, 3 hari ni kepala tak berapa sihat..ops!bkn mental yang tak sihat ye!!hihi....ntahla agaknya xleh nak ngadap laptop ni lelama kot!ni pun tak ilang2 lagi ni..adeh!!!Oklah sebenarnya hari ni hari ulangtahun perkahwinanku yang ke-5 bersama hubby tercinta Shahabudin bin Mohammad. Dan dlm tempoh itu kami telah dianugerahkan dengan buah cinta kami..sepasang cahayamata yang kami berikan nama Nur Balqis Huda (4thn), dan Muhammad Ammar Muiz(1 thn 1 bln). Alhamdulillah.....

Disini aku nak cite kan sikit detik2 pertemuan aku ngn hubby cayang aku ni...secara ringkas...

Ceritanya bermula di sini....
sebenonya hubby aku ni x-student abg aku..dulu abang aku mengajar kat skull hubby aku ni la...kira hubby aku ni rapat gak ngn 'cikgu' dia tu...bila hubby aku dah keje..dia teringan tangan plk nk koll abang aku yang masa tu dah tukar mengajar kat sabah, So oleh kerana abang aku takde..yang jong angkat telefon tu..tak lain tak bukan..ni ha..adik dia ni la..(aku la tuh)..haha...dari situlah hubungan kami semakin hari semakin akrab...Chewwwahhh..!!!masa tu aku masih belajar lagi..gatai kan???jap nak garu....keh!keh!perkenalan kami tu hampir 4 tahun jugakla..habis je blajo hubby aku terus masuk meminang...selama lebih kurang 6 bln kalu tak silap aku la...kami bertunang, masa tu aku keje sekejap..pastu hubby aku dah tak sabo nak ajak aku kawin ni...tanggal 14 mac 2004,kami selamat diijabkabulkan..Alhamdulillah..so hari ni genap 5 tahun usia perkahwinan kami..sekejap je kan terasa..aku doakan semoga hubungan kami berkekalan dan bahagia hingga akhir hayat kami...insyaAllah....celebrate??ala..takde kek..present?..tahun2 lepas dapat..thn ni lom dpt lagi...surprise ke??hihi.....takpe..kebetulan jiran seblah umah aku kawinkan ank dia ari ni..jap agi kitaorang gi celebrate nasi minyak kat umah diorang..celebrate jugak kan???wakaka......

Lovely Touch:

8 comments:

mommy otai said...

agk2 dpt adiah ape rini ek..ke mixer tu adiah dh..hehe..bestnye sesi kasi2 adiah ni..cpt laa nk tau ni..kekekeehhh..jgn mare..
nk nsi myk gokkk...lapo nih..

an.wardrobe said...

happy enivesry yaa..
wahh!! dh 5 thn yerk. smoga kekal ke ank cucu.
insyaALLAH.
smoga korang dua stiasa sayang myayam yerk! ;)

Ann De'houzze said...

farah..mixer tu hadiah lain..anniversarry kena hadiah lain plop!wakaka....kasi dera skett!

Ann De'houzze said...

an..mekasih la..ehe..he...kita mmg slalu sayang peluk cium dia an...hahaha..

inahar ali said...

hepi aniversari wat ann & hubby ye! semoga berbahagia selalu..love u!!

Along Arman said...

happy aniversary ann..
semoga kalian kekal hingga ke akhir hayat..
amin...

Ann De'houzze said...

k.inahar..tengkiu kak...amin...love u too!!!!umuah!umuah!

Ann De'houzze said...

along..mekasih..semoga doa along dimakbulkan..amin..

Post a Comment