online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Wednesday, March 18, 2009

Nasi Ayam Vs Ayam Teriyaki


opps!!jangan marah..oleh kerana kali ni takde resepi,saja aku taruk gambo nasi ayam banyak sikit!eheh!heh!


Silalah jamu mata ngan nasi ayam simple touch cooking aku ni muahahaha.....




Nasi ayam ni sebenarnya menu on the spot, tadi teringin nak wat ayam teriyaki ,pastu pikir plk nak wat lauk sampingan yang lain..pikir nya pikir..ahh..senang wat nasi ayam je la,sedap gak mkn ngan ayam teriyaki ni, macam mat gebu jugak!ahaks!tapi nasi ayam ni ann's style la..ann's simple touch cooking gitu....hahaha...resepi aku tak letak la pasal nasi ayam simple jek!

Lovely Touch:

2 comments:

dinsblog.com said...

uii..sedapnyeee...ngeliur saya tengok..camner nak buat nie?

Ann De'houzze said...

dins..resepi ayam tu ada kat atas,kalu nasi ayam tu..ala..wat mcm nasi ayam bese2 tu la..penah buat tak nasi ayam ni?hihi..

Post a Comment