online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Sunday, March 1, 2009

Strawberry cheese cake




Hahaha..cantik tak kek aku ni...erm..korang jangan tertipu ye...sebenarnya kek tu aku beli kat kedai..kwang!kwang!kwang!hari ini rasa nak mkn ciss cake je..nak buat brg plk takde,so tadi masa kuo beli barang singgah kedai kek terus beli kek ni..ingat nak beli cheese chocolate moisse tapi takde plk..terus sambar stoberi cis kek ni..nyum!nyum!hihihi..jgn mara.....

Lovely Touch:

2 comments:

ela said...

nak nak nak...

ann said...

ela..ambik le..beli je tu..hahahaha...

Post a Comment