online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Sunday, March 1, 2009

Kad besdey


Kad ni aku tujukan pada leen,salah sorang rakan cyber aku yang menyambut hari lahir nya pada 27 feb baru2 ni,betul ke leen tarikh tu?hihihi...yang keberapa tu leen? dan pada kengkawan yang sambut besdey bln ni ke bln lepas ke..sorry le kalu tak wish sbb tak tahu...bkn sengaja ye..so please ambik kad ni ikhlas dariku...nak kasi hadiah jauh sgt..kasi kad dulu ek!ekeke...

Lovely Touch:

2 comments:

Leen said...

Tq Ann..w/pun kita x pernah berjumpa...tp mcm dkt dihati...ek...tq..tq..muah2...

Ann De'houzze said...

leen no hal la...mana tahu satu hari nanti kita terjumpa ke!hahaha

Post a Comment