online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Monday, March 9, 2009

Yong Tau Foo


yong tau foo sebelum di 'taruk' kuah nya...


Sedap tak nampak ni..mmg menyelerakan.....

Aku ni saje je kan nak wat masuk n3 ni kan?saja nk bg korang terliur, tp yg pasti bukan aku yg buat, nampak bekas pun dah tau kan....ptg td kuo jln2, tekak plk rasa nk mkn yong tau foo ni..mmg sedap la..kuah dia mmg lain dr yg lain...jemput menjamu mata seme ye.....

Lovely Touch:


2 comments:

mommy otai said...

yong taufoo yg psr mlm ke yg tepi jalan paka ni k.ann..kat dungun ada satu tmpt yg ok n sdp..murah sket dr paka..
otw jln ke itm lps trafic light tu..
nnt k.ann try ler..

Ann De'houzze said...

farah,yg kt tepi jln paka ni je..tp mmg best ah kuah dia..dok mcm pasar mlm..yg dgn tu xpenoh try pun lg!

Post a Comment