online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Tuesday, March 24, 2009

Hoyee dapat hadiah!!





Selipar ni dibeli sempena menggantikan selipar lamaku yang telah koyak,oklah tu untuk pakai harian kan..walaupun tak mahal sgt tapi cukup bermakna bila yang tersayang berikan...dapat tu terus je pakai..hihi...syukran syukran!! ya habibi.....love u more than that......


Hadiah ke2 ni dah lama duk ngidam nak beli tapi asyik tangguh je..last2 hubby pun beli as a gift,
(maybe aku asyik ngadu sakit pale bila kena panas kot!hihi)
ye la kalu yang kat pasar mlm tu aku mampu lah nak beli kan!!tapi yang ni mmg betul2 ori maa....




huhu...aku dapat hadiah...sukanya...hadiah ni sempena anniversarry hari tu...2 lagi cik hubby bagi..tengkiu cayang!!!i like!



Lovely Touch:

2 comments:

SiS-lin said...

kita sama la ek..terima kasih ayang...hehehehe

Ann De'houzze said...

hihi...tu la pasal..kena bodek lebey2 nih!ahaks!

Post a Comment