online users

Jom masuk Sini!!!

Awal Kalam...

Salam ukhuwah saya ucapkan kepada pengunjung-pengunjung blog ini. Sudi-sudikanlah menjengah blogku ini selalu. Kepada teman2 yang ingin mengetahui pelbagai resepi masakan, tips2 dan macam2 lagi, insyaAllah carilah disini, saya akan cuba menjelajah dari blog ke blog untuk mencari pelbagai resepi dan juga ilmu yang boleh kita manfaatkan bersama.

Tuesday, March 24, 2009

Dinner @ Sara Thai Kitchen

Antara makanan yang kami order
Yang ni paling best...ikan siakap masak stim limau,masam,manis,masin semua cukup! pergh..memang mengancam!!!
Antara model2 yang beraksi kat Sara Thai..kwang!kwang!kwang!

Dah habis round2 kat kuantan parade tu,perut pulak lapar,so kitaorang pun apa lagi,terus gi jalan2 cari makan kat sara thai .....lagi....hihi....kali ni kitaorang makan ikan stim limau plk!pergh..sodap tak terkata....wa cakap lu!!!! Lovely Touch:

2 comments:

mommy otai said...

WAAAA...
BKN MAIN ABG DIE POSING TU..HEHEE
KM SLM KE ABG DEHH..HEHEHEE

Ann De'houzze said...

farah...jangan main2..model sara thai tu..abg k.an kata sbg ubat pelaris!!!hahaha...wakaka..

Post a Comment